Deprecated: Creation of dynamic property Avia_Popup_Templates::$resp_sizes_options is deprecated in /www/webvol20/bb/x77nhvhym5wifea/musklick.se/public_html/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-template-builder/php/base-classes/class-popup-templates-responsive.php on line 65

Deprecated: Creation of dynamic property Avia_Popup_Templates::$resp_titles is deprecated in /www/webvol20/bb/x77nhvhym5wifea/musklick.se/public_html/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-template-builder/php/base-classes/class-popup-templates-responsive.php on line 81
Betongindustri – musklick media

Deprecated: Creation of dynamic property avia_slideshow::$service is deprecated in /www/webvol20/bb/x77nhvhym5wifea/musklick.se/public_html/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcode-helpers/class-avia-slideshow.php on line 764

Betongindustri

För Betongindustris räkning har årligen prislistor producerats, en app och en tryckt versionen av Betongklumpen, en handbok för betongarbetaren i kompakt format i flera revisioner, en omfattande ombyggnad av hemsidan, presentationer, mässbyggen, annonser, illustrationer och mycket mer.

Betongappen

App för betongindustri med tillhörande kampanj. Uppdraget var att ta fram en app för iphone och Android baserad på ”Betongklumpen”, en kompakt informationsbok för betongarbetaren, med användbar information om betongkvaliteter och användning. Appen skulle även kompletteras med en interaktiv tävling med syfte att bygga en användardatabas, samt ett beräkningsverktyg för att kalkylera hur mycket betong som behövs till ett bygge.

Byrå i detta fall var Nimbus Communication som tog fram användargränssnitt, struktur, grafik och textinnehåll och appen producerades av en samarbetspartner. Appen kan laddas ner gratis från App Store eller Android Market.

Prislistor
Årligen gjordes ett omfattande arbete med prislistor i ett flertal versioner och upplagor. Anpassade för olika regioner och underleverantörer.

Illustrationer
Illustrationer föreställande olika Betongpumpar har behövts göras om och i vissa fall ritas från början. Pumparna har använts i prislistor, trycksaker och på hemsidan.

Uppdragsgivare: Betongindustri

Byrå: Nimbus

© Copyright - musklick media